Sähkö

Muuttoilmoitus tulisi tehdä 14 vuorokautta ennen muuttoa. Muuttaessa voit tehdä uuden ja päättää vanhan sähkösopimuksen Energiatilin kautta. Jos sopimuksen teko unohtui ja muuttoon on alle viisi päivää, soita asiakaspalveluumme 08 5584 3100, jotta sopimus saadaan mahdollisimman pian voimaan. Puhelinpalvelumme on avoinna ma-to klo 8-18 ja pe klo 9-16.

Verkkoyhtiö on velvoitettu katkaisemaan sähköt sopimuksettomista asunnoista, joten muuttohetkellä asunnossasi ei välttämättä ole sähköjä. Jos sähköt on ehditty katkaista, ne kytketään maksutta yleensä sopimuksen tekoa seuraavana arkipäivänä. Tätä nopeammasta kytkennästä peritään verkkoyhtiön hinnaston mukainen maksu.

Tee muuttoilmoitus

Lämpö

Lämpösopimus ei siirry automaattisesti kiinteistön luovutuksen yhteydessä. Omistajanvaihdoksen yhteydessä pyydämme teitä toimittamaan meille oheisen lämpösopimuksen siirtämistä koskevan lomakkeen täytettynä ja allekirjoitettuna, tai kopion kiinteistön kauppakirjasta sekä mittarinlukemat.

 

Vesi

Liittymissopimus siirretään omistajanvaihdossa uuden omistajan nimiin. Omistajan vaihtumisesta tulee aina ilmoittaa oheisella allekirjoitetulla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä Kemin Vesi Oy:n asiakaspalveluun.

Ilmoitus kiinteistön omistajan vaihdoksesta