Avoimet ovet keräsi reilu tuhat kävijää

- Uutiset

Kemin Energia ja Vesi järjesti asiakkailleen avointen ovien tapahtuman 1.9.2022 kaukolämpölaitoksellaan. Raikas syyskeli suosi kävijöitä ja tapahtuma houkuttelikin paikalle reilu tuhat vierailijaa.
Päivän ensimmäisinä vieraina olivat Karjalahden ja Pajarinrannan päiväkotien lapset, joille vierailun kohokohta oli iloisista äänistä päätellen pomppulinna ja ilmapallot. Päivän mittaan saimme vaihtaa ajatuksia ja kuulumisia kaupunkilaisten kanssa kahviteltassamme ja esittelypisteillämme sekä lämpölaitoksille järjestetyillä kierroksilla. Vieraita musiikkiesityksin viihdyttämään oli kutsuttu kaksi eri kokoonpanoa, The Molly-trio ja Lumikehto-duo. Taitavat esiintyjät toivat mukavaa tunnelmaa päivään.

Päivän aikana kolmisensataa vierailijaa kävi vastaamassa arvontaamme, jonka palkintona oli S-ryhmän 150 euron lahjakortti. Myös E-Ympäristöpalvelut Lappi Oy ja Eerola-Yhtiöt Oy järjestivät arvonnan, jossa jaettiin neljä tuotekassia arvontaan osallistuneille.
Arvonnat on suoritettu ja voittajat tavoitettu.

Tapahtuma ylitti odotuksemme ja paremmin sujunutta päivää emme olisi voineet toivoa. Suuret kiitokset kaikille kävijöille sekä yhteistyökumppaneillemme jotka mahdollistitte päivämme!

Täällä me jatkamme töitämme, lähellä teitä ja teitä varten.