Kemin Energia ja Vesi Oy lahjoitti latauskaapin Kemin kulttuurikeskukseen

- Uutiset

Monissa julkisissa tiloissa yleistyneen maksuttoman latauspisteen löytää nyt myös Kemin kulttuurikeskuksesta. Kemin kulttuurikeskus on saanut ensimmäisenä paikkana Kemissä Kemin Energia ja Vesi Oy:n lahjoittaman latauskaapin.

Idea latauskaapista tuli Kemin kaupungin kirjastotoimenjohtaja Hilkka Heikkiseltä, joka oli yhteydessä toimitusjohtaja Anne Salo-ojaan.
– Meiltä usein kysellään kirjaston palvelupisteistä mahdollisuutta ladata puhelinta tai tablet-laitetta ja näin saimme idean omalle latauskaapille, Kemin kaupungin kirjastotoimenjohtaja Hilkka Heikkinen kertoo.

Latauskaappi on sijoitettu Kulttuurikeskuksen aulaan ja siinä voi ladata puhelimia ja tablet-laitteita. Kaapista löytyvät yleisimpien puhelin ja tablettimallien latausliittimet. Kaappi on lukittava, joten laitteen voi jättää latautumaan ja se on turvassa lukollisessa lokerossa.

Meillä innostuttiin ideasta, joka helpottaa kemiläisten arkea ja tuo sähköä sinne missä sitä tarvitaan.
– Latauskaapin käyttö on käyttäjille maksutonta ja näin helppoa. Ja onhan se jo aika kätevää, kun kulttuurikeskuksessa asioidessa voi elvyttää virrattoman puhelimensa, Kemin Energia ja Vesi Oy:n toimitusjohtaja Anne Salo-oja toteaa.