Kemin Vesi Oy ja Kemin Energia ja Vesi Oy fuusioituivat 1.1.2020

- Uutiset

Kemin Vesi Oy fuusioitui Kemin Energia ja Vesi Oy:n kanssa vuodenvaihteessa.

Fuusion myötä Kemin Vesi Oy:n toiminta on päättynyt ja siirtynyt Kemin Energia ja Vesi Oy:lle. Fuusiossa vesiyhtiön varat, velat ja sopimusvelvoitteet ovat siirtyneet Kemin Energia ja Vesi Oy:lle. Muutoksen tarkoituksena on yhtiöiden toimintojen yhdistäminen ja keskenäisen konsernirakenteen purkaminen toimintojen sujuvoittamiseksi.

Fuusiolla ei ole vaikutusta yhtiön henkilöstöön. Kaikki työntekijät ovat olleet Kemin Energia ja Vesi Oy:n palveluksessa jo vuodesta 2016 alkaen.

Asiakaspalvelut yhdistyy ja vesilaskun laskuttaja muuttuu

Sähkö, lämpö ja vesi liiketoimintojen asiakaspalvelut ovat toimineet saman katon alla Peurasaaressa jo vuodesta 2017 alkaen. Nyt sähkön, veden ja lämmön asikaspalvelu on yhdistetty samalle tiskille ja talven aikana on tarkoitus ottaa käyttöön myös yhteinen asiakaspalvelunumero. 

Asiakkaiden suuntaan muutos näkyy vain vesilaskussa maksun saajan muuttuessa Kemin Energia ja Vesi Oy:ksi. Laskuttajan muuttuessa henkilöasiakkaiden tulee uusia omat e-laskusopimuksensa. Uuden e-laskusopimuksen tekemisestä julkaisemme tarkemmat ohjeet, kun tarvittavat muutokset on saatu valmiiksi. Yritysasiakkaiden verkkolaskuille muutos tulee voimaan automaattisesti.