Saat meiltä halutessasi paperipostin digipostina

Digipostipalvelu Kivra tuo helpotusta arkeen keskittämällä sirpaloituneen digiasioinnin yhteen palveluun.

Vieläkö sinulle tulee sopimusvahvistukset ja laskut paperilla? Tarjoamme sinulle helpon, turvallisen ja ilmastopositiivisen kanavan asioida kanssamme. Voit jatkossa vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskumme sähköisesti digipostipalvelu Kivraan. Vaihtamalla paperilaskun digitaaliseen, vähenee paperin, painatuksen ja kuljetuksen aiheuttamat päästöt.

Näin saat Kivran käyttöösi:
  1. Lataa ilmainen Kivra-sovellus puhelimeesi tai mene osoitteeseen kivra.fi
  2. Rekisteröidy verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella
  3. Valmista! Saat seuraavan laskusi sähköisesti Kivraan

Ladattuasi Kivran saat meiltä tulevat sopimukset sähköisesti yhteen kanavaan. Saat viestin aina uuden laskun saapuessa sekä eräpäivän lähestyessä puhelimeesi ja sähköpostiisi.

 

Monta hyvää syytä ladata ilmainen digipostipalvelu Kivra

Keskitä digiasiointi yhteen turvalliseen kanavaan

Onko sinulla postit, laskut, liput ja kuitit hukassa eri kanavissa? Keskitä arjen dokumentit yhteen digitaaliseen kanavaan. Lataa Kivra niin voit vastaanottaa, maksaa ja tallentaa yhteen paikkaan kaikki ne dokumentit, viestit ja laskut, jotka muuten saisit kirjepostina tai sähköpostitse. Tervetuloa sujuva arki!

Tee arjen helppo ilmastoteko 

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden vaikuttaa oman hiilijalanjäljen hallintaan.

Voit jatkossa vastaanottaa ja maksaa laskusi helposti, turvallisesti ja ilmastoa kunnioittaen Kivralla. Vaihtamalla paperilaskun sähköiseen pienennät ilmastolle aiheutuvaa kuormitusta ja samalla autat meitä pienentämään paperilaskuista aiheutuvaa hiilijalanjälkeä.

Hoida arkea yhdessä tai toisen puolesta 

Kivralla arjen dokumenttien jakaminen sujuu helposti myös perheenjäsenten kesken. Jakamalla  palvelun toisen Kivra-käyttäjän kanssa, molemmat pääsevät lukemaan saapuneet viestit ja tallennetut dokumentit. Voitte myös maksaa laskuja yhdessä tai voit hoitaa ne kokonaan toisen henkilön puolesta.

Ei enää unohtuneita eräpäiviä

Saat aina tiedon uuden laskun  saapumisesta ja muistutuksen eräpäivän lähestymisestä. Kivralla laskuja ei joudu hukkaan ja saat aina tiedon uuden postin saapumisesta  Kivraasi. Palvelu myös muistuttaa sinua viestillä eräpäivän lähestymisestä.

Lisätietoa palvelusta saat asiakaspalvelustamme:
asiakaspalvelu@kenve.fi tai 020 742 8205 (ma-pe klo 8.30 – 15.00)