Sähkö

  • Tee sähkösopimus halumasi sähkönmyyntiyhtiön kanssa ja muista tarvittaessa päättää vanha sopimus
  • Muuttoilmoitus tulisi tehdä 14 vuorokautta ennen muuttoa
  • Jos sopimuksen teko unohtui ja muuttoon on alle viisi päivää, soita aina sähkönmyyntiytiön asiakaspalveluun. Näin varmistat että sopimus tulee voimaan haluamanasi päivänä.
  • Kemin Energia ja Vesi saa sähkönmyyntiyhtiöltä automaattisesti tiedon uudesta sopimuksesta ja sen alkamisajankohdasta.

Verkkoyhtiö on velvoitettu katkaisemaan sähköt sopimuksettomista asunnoista, joten muuttohetkellä asunnossasi ei välttämättä ole sähköjä. Jos sähköt on ehditty katkaista, ne kytketään maksutta yleensä sopimuksen tekoa seuraavana arkipäivänä. Tätä nopeammasta kytkennästä peritään verkkoyhtiön hinnaston mukainen maksu.

Lämpö

Lämpösopimus ei siirry automaattisesti kiinteistön luovutuksen yhteydessä. Omistajanvaihdoksen yhteydessä pyydämme teitä toimittamaan meille lämpösopimuksen siirtämistä koskevan lomakkeen täytettynä ja allekirjoitettuna, tai kopion kiinteistön kauppakirjasta sekä mittarinlukemat.

Vesi

Liittymissopimus siirretään omistajanvaihdossa uuden omistajan nimiin. Omistajan vaihtumisesta tulee aina ilmoittaa ottamalla yhteyttä Kemin Energia ja Vesi Oy:n asiakaspalveluun.