Ruutin paineviemärin saneerausurakka alkanut Ruutinrannalla

- Uutiset

Kemin Energia ja Vesi Oy teettää kevään ja kesän 2024 aikana Ruutin paineviemärin saneerausurakan. Rakennusurakka sijoittuu Ruutinrannanpuistoon Suvikujan ja Hahtisaarenkadun välisellä osuudella Leppäkadun ja Lukkarilankadun rannan puoleisten rivitalojen ja Ruutinrannanpolun väliselle puisto-osuudelle.

Paineviemärin rakentamisella on työn aikana vaikutuksia alueen kevyen liikenteen kulkujärjestelyihin. Meren rannan tuntumassa oleva puistopolku pysyy pääasiassa avoinna kevyen liikenteen kulkijoille, mutta poikkeavia järjestelyitä puistopolulla liikkumiseen joudutaan tekemään. Poikkeavat kulkujärjestelyt opastetaan liikennemerkein ja opastekyltein.

Urakan toteuttajaksi valittu Maansiirto Mykkälä Oy on aloittanut urakan valmistelevat työt 12.2.2024 ja varsinaiset rakennustyöt käynnistyvät viikolla 9. Urakan aikataulun mukaisesti työt valmistuvat 31.10.2024 mennessä.

Kemin Energia ja Vesi Oy toivoo alueella liikkuvien ihmisten huomioivan työmaan sekä siihen liittyvät kulkujärjestelyjen muutokset.

Sijaintikartta Ruutin paineviemärin saneeraus