Haluatko osaksi organisaatiota, jossa henkilöstö tutkitusti viihtyy työssään?

Kemin Energia ja Vesi Oy:n sähköosasto etsii toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen
Sähkönjakeluverkon suunnittelijaa

Päätehtäväsi ovat sähkön jakeluverkon suunnittelu, dokumentointi, sähkötekninen ja taloudellinen laskenta sekä näiden toimintojen kehittäminen. Toimit yhteistyössä sähköverkon rakentamisesta ja käytöstä vastaavien asiantuntijoiden kanssa.  Tehtäväkenttääsi sisältyy tarvittaessa työnjohtotehtäviä, sekä osallistuminen sähköosaston varallaoloon. Esimiehesi on sähköosaston verkkojohtaja.

Odotamme, että sinulla on sähköinsinöörin koulutus ja työkemusta sähkösuunnittelusta tai sähkönjakelualalta. Olet nopea oppimaan, ymmärrät laajojakin kokonaisuuksia ja olet innokas kehittämään omaa ammattitaitoasi. Arvostamme aikaisempaa kokemusta alalla käytettävistä tietojärjestelmistä, kuten Trimble NIS, Abb MicroScada, Enerim CIS. Tarkkuus, pitkäjänteisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat ominaisuuksia, joita arvostamme tehtävään hakijoissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden rakentaa pitkäikäisen uran vakavaraisen työnantajan palveluksessa. Perehdyttämisohjelmamme ja yrityksen ammattilaisten tuki antavat sinulle vahvan kasvualustan tulevaisuuden ammattilaiseksi. Toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme!

Tiedusteluihin vastaa Kemin Energia ja Vesi Oy:ssä verkkojohtaja Petri Gyldén p. 050 427 5643 ja käyttöinsinööri Erkki Näätsaari p. 040 643 1715. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 31.10.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hallinto@kenve.fi tai postitse osoitteeseen Kemin Energia ja Vesi Oy, PL 1100, 94701 Kemi.

 


Kemin Energia ja Vesi Oy:n vesiosasto etsii toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen
Verkostoinsinööriä

Päätehtäväsi ovat vesihuoltoverkostojen käytön, kunnossapidon ja kuntotutkimusten työnjohto, suunnittelu ja kehittäminen. Toimit yhteistyössä vesiosaston verkoston rakennuttamisesta ja suunnittelusta vastaavien asiantuntijoiden kanssa ja tehtäväkenttääsi sisältyy myös rakennuttamistehtäviä sekä osallistuminen vesihuollon varallaoloon. Esimiehesi on vesiosaston vesihuoltojohtaja.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin koulutus ja kokemusta vesihuollon tai maarakennusalan työnjohtotehtävistä. Olet nopea oppimaan, ymmärrät laajojakin kokonaisuuksia ja olet innokas kehittämään omaa ammattitaitoasi. Kokemus verkkotietojärjestelmien (esim. KeyAqua) käytöstä, rakennuttamiskokemus sekä hyvä kirjallinen ja suullinen ilmaisukyky ovat sinulle selkeitä etuja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden rakentaa pitkäikäisen uran vakavaraisen työnantajan palveluksessa. Perehdyttämisohjelmamme ja yrityksen ammattilaisten tuki antavat sinulle vahvan kasvualustan tulevaisuuden ammattilaiseksi. Toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme!

Tiedusteluihin vastaa Kemin Energia ja Vesi Oy:ssä vesihuoltojohtaja Juha Hiltula p. 050 453 1210. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 31.10.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hallinto@kenve.fi tai postitse osoitteeseen Kemin Energia ja Vesi Oy, PL 1100, 94701 Kemi.