Kemin Energia ja Vesi saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua kenve.fi-verkkosivustoa (www.kenve.fi) ja on laadittu 26.02.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

Vaihtoehtoiset asiointitavat

Jos et löydä vastaustausta kysymyksiisi tai pysty hoitamaan asioitasi kenve.fi-verkkosivujen tai Kenve Online -palvelun kautta, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Asiakaspalvelumme on avoinna ma–pe klo 8.30–15.00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 020 742 8205 ja sähköposti asiakaspalvelu@kenve.fi. Vikailmoituksen voit tehdä vuorokauden ympäri joko puhelimitse tai verkossa täytettävällä vikalomakkeella. Yhteystiedot ja vikalomakkeen löydät täältä.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkosivusto vastaa pääosin Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoja A ja AA.

Ei-saavutettava sisältö

Kemin Energia ja Vesi -verkkosivusto sisältää liitetiedostoja (pdf ja doc), joista kaikki eivät muotonsa vuoksi ole saavutettavia. Tällaiset asiakirjat on ladattu palvelimelle ennen direktiivin voimaantuloa tai ovat kolmannen osapuolen tekemiä.

Anna palautetta saavutettavuudesta

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Voit antaa palautetta täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lomakkeen.

Saavutettavuuden valvonta ja viranomaisten yhteystiedot

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Kenven yhteydenottolomake