Kemin Energia ja Vesi Oy:n vesiosasto hakee käyttöinsinööriä

- Uutiset

Hae osaksi asiantuntevaa joukkoamme!

Käyttöinsinööri vastaa jätevedenpuhdistamon ja jäteveden- ja huleveden pumppaamoiden sekä vedenottamoiden käytöstä ja kunnossapidosta, ja osallistuu em. toimintojen investointien suunnitteluun, rakennuttamiseen ja toteutuksen valvontaan.  Käyttöinsinööri toimii puhdistamon ja pumppaamoiden käyttöhenkilökunnan esimiehenä, ja tehtäviin kuuluu esimiestehtävien lisäksi myös osallistua Kemin Energia ja Vesi Oy:n vesiosaston päivystykseen sekä toimialueen työntekijätehtäviin poikkeustilanteissa. Yhtiöllä on tarkoitus rakentaa nykyisen puhdistamon korvaava uusi jätevedenpuhdistamo lähivuosina ja valittava henkilö pääsee keskeiseen rooliin tulevassa puhdistamohankkeessa.

Odotamme, että sinulla on sujuva suomen kielen taito, tehtävään soveltuva insinöörin koulutus, työkokemus vesihuoltolaitoksilta tai prosessiteollisuudesta sekä B-ajokortti. Olet nopea oppimaan, ymmärrät laajojakin kokonaisuuksia ja olet innokas kehittämään omaa ammattitaitoasi. Kokemus esimiestehtävistä sekä hyvä kirjallinen ja suullinen ilmaisukyky ovat sinulle selkeitä etuja. Soveltuvimmat insinööritutkinnon opintoalat ovat prosessi-, kemian-, sähkö-, automaatio- ja konetekniikka. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään turvallisuusselvitys. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Tarjoamme sinulle pitkäjänteisen uran vakavaraisen työnantajan palveluksessa. Perehdyttämisohjelmamme ja yrityksen ammattilaisten tuki antavat sinulle vahvan kasvualustan tulevaisuuden ammattilaiseksi. Toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme!

Tiedusteluihin vastaa Kemin Energia ja Vesi Oy:ssä vesihuoltojohtaja Juha Hiltula p. 050 453 1210. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 23.11.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hallinto@kenve.fi.