Pikku-Berliinin ja Peurankadun vesihuollon saneeraukset aloitettu 11.9.2023

- Uutiset

Pikku-Berliinin vesihuollon saneeraus 

Kemin Energia ja Vesi Oy uusii Pikku-Berliinin asuntoalueella Marjamäentien, Mansikkatien, Hillankujan ja Tyrninkujan runkovesijohdon ja -jätevesiviemärin. Samassa yhteydessä suurimmalle osalle alueesta rakennetaan myös kaupungin hulevesiviemäri.Töiden yhteydessä uusitaan katualueella olevat tonteille menevät vesijohto- ja jätevesiviemärihaarat ja katujen päällysrakenne sekä rakennetaan tonteille hulevesiviemärivaraus. Vesihuolto- ja katutyöt suorittaa Kemin Energia ja Vesi Oy:n urakoitsija Maansiirto J. & J. Kinnunen.  Putkitöiden on määrä valmistua vuoden loppuun mennessä ja asfaltoinnit tehdään kesällä 2024.

Peurankadun vesihuollon saneeraus

Kemin Energia ja Vesi Oy uusii Peurasaaren asuntoalueella Peurankadun vesihuollon. Samassa yhteydessä Peurankadulle rakennetaan myös kaupungin hulevesiviemäri sekä hulevesiviemärivaraukset tonteille. Putkitöiden on määrä valmistua vuoden loppuun mennessä. Ajoradan rakennekerrokset uusitaan osittain ja ajoradalle tehdään uusi asfalttipäällyste loppukesällä 2024.

Lomittain vesihuoltourakan toteutuksen kanssa Peurankadulle uusitaan myös katuvalaistusta sekä kaukolämmön runkolinjaa. Katuvalaistustyö tehdään Inakadun risteyksen ja Oravankadun risteyksen väliselle osuudelle. Katuvalaistustyö suoritetaan loka-marraskuussa 2023. Kaukolämmön runkolinjan rakentaminen Inakadun risteyksen ja Oravankadun risteyksen väliselle osuudelle suoritetaan alkukesällä 2024. Katuvalaistuksen ja kaukolämmön rakentamisen suorittaa omana työnä Kemin Energia ja Vesi Oy. Vesihuolto- ja katutyöt suorittaa Kemin Energia ja Vesi Oy:n urakoitsija Saramachine Oy.